NL
FR

Aanpak

Isotherme constructies

Hosa is een ervaren dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de bouw van isotherme constructies en ruimtes voor verwerking, productie en opslag van voeding. De andere specialisatie bestaat uit verkoop en plaatsing, herstelling en depannage, automatiseren en afstellen van alle types draai- en pendel-, verticaal of horizontaal schuivende deuren, licht of zwaar geïsoleerd, al dan niet met brandwerende eigenschappen.

De belangrijkste troeven van Hosa zijn:

• Flexibiliteit

• Resultaat- en klantgerichtheid

• Hoog afwerkingsniveau

• Projecten op maat

• Het enorme kapitaal aan ervaring

Vrij logisch dus dat Hosa en cool it begin 2000 hun samenwerking openbaar maakten en aan een steile bekendheidsopmars begonnen zijn. Vandaag kan men er zeer trots op zijn dat het volledige gamma van cool it aanwezig is op de Belgische markt en dat de namen van dit duo binnen de voedingsindustrie een begrip geworden zijn. Cool it en Hosa zijn meesters in hun vak en blijven streven naar nieuwe technologieën binnen de deurenwereld.

cool it

Cool it en Hosa bundelen reeds vele jaren hun troeven op het vlak van kennis, techniek en service. Deuren ontwikkelen, leveren, plaatsen en een onberispelijke service bieden kan alléén door het aanwenden van de nodige know-how en vakkennis. De cool it deuren voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van hygiëne, gebruiksvriendelijkheid en bedrijfszekerheid.

cool it:  Know-how en innovatie sedert meer dan 25 jaar.

Sinds 1984 is deze Duitse producent van innovatieve deursystemen voor koel-, vries-, en distributietoepassingen marktleider in eigen land en de Benelux. Kenmerkend voor alle cool it producten zijn:

• De hoogwaardige materiaalkeuze

• De hoge afwerkingsgraad

• Innovatie en vernieuwing van producten en productgamma’s

Een doordacht en bedrijfszeker productieproces zorgt voor competitieve prijzen, korte leveringstermijnen en een flexibiliteit waardoor cool it ieder product item kan afstemmen op iedere specifieke behoefte.

Service

In de afgelopen 30 jaar heeft Hosa tal van voedingsbedrijven gerealiseerd. In de loop van de tijd is er veel veranderd op het vlak van duurzaamheid, energiebesparing en dienst na verkoop. Bij onze afdeling Service wordt de hoofdtaak het oplossen van uw problemen m.b.t. alle types poorten & het uitvoeren van preventief onderhoud ten einde problemen te voorkomen.

DFT

Dhont Food Technology bvba is voor velen al lang geen onbekende. De firma D.F.T. was gespecialiseerd in inrichtingen en installaties voor de voedingsverwerkende bedrijven. Sinds enkele jaren worden de activiteiten verder gezet door Hosa.

U kan bij ons terecht voor industriële afvoerputten en afvoergoten in roestvrij staal en alle hygiëne uitrustingen zoals inox handenwasbakken, zolen en laarzenreinigers, en gecontroleerde toegangscontrole. Wij zijn eveneens uw juiste partner voor de levering en plaatsing van interne transportsystemen en inox maatwerk volgens uw specifieke behoefte.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Hosa maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok MEER INFO