NL
FR

Wie zijn we ?

Met ruim dertig jaar ervaring is Hosa uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt in het leveren en plaatsen van sandwichpanelen, hoofdzakelijk gericht op de voedingssector.


Afgevaardigd Bestuurder Christian Vanderroost rekent op een team van een 30-tal monteurs, dat continue 10 à 15 projecten opvolgt en afwerkt. Uitvoering door eigen geschoold personeel garandeert een kwalitatief eindresultaat binnen goed afgelijnde uitvoeringstermijnen.
 

 

Wat doen we ?

Hosa is actief op verschillende domeinen in de voedingssector, gaande van volledige binneninrichting, koel- en vriesruimtes, isotherme deuren, renovatie van panelen, stootbeschermingsmaterialen…

Zowel voor renovatie alsook voor nieuwbouwprojecten verzorgt Hosa esthetische gevelbekleding en daken.

Bovendien verdeelt Hosa deuren van het Duitse kwaliteitsmerk cool it.

Hosa Door Services biedt onder andere service op geplaatste deuren en snelrolpoorten.

DFT is uw partner voor onder andere inox producten voor de voedingssector.
 

Waar kunt u ons vinden ?

Hosa is gevestigd in Moeskroen en heeft van  hieruit een zeer uitgebreid klantenbestand opgebouwd in gans België.  Occasioneel komt het buitenland aan bod.


Hosa vindt u onder meer in de Belgische voedingsindustrie gaande van de inrichting van de kleine restaurantkeuken tot de grootste voedingsproducenten.

 

Met groot enthousiasme willen wij u mededelen dat ISOCAB CONSTRUCT en HOSA nv de handen in elkaar slaan!

Lees meer over deze fusie in onze officiële communicatie onder de rubriek 'nieuws'.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Hosa maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok MEER INFO