NL
FR

Wie zijn we ?

Met ruim dertig jaar ervaring is Hosa uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt in het leveren en plaatsen van sandwichpanelen, hoofdzakelijk gericht op de voedingssector.


Hosa rekent op een team van een 30-tal monteurs, dat continue 10 à 15 projecten opvolgt en afwerkt. Uitvoering door eigen geschoold personeel garandeert een kwalitatief eindresultaat binnen goed afgelijnde uitvoeringstermijnen.

Begin 2022 kwamen Isocab Construct BV en Hosa NV met elkaar tot een akkoord voor een fusie van beide bedrijven. 
 

Wat doen we ?

Hosa is actief op verschillende domeinen in de voedingssector, gaande van volledige binneninrichting, koel- en vriesruimtes, isotherme deuren, renovatie van panelen, stootbeschermingsmaterialen…

Zowel voor renovatie alsook voor nieuwbouwprojecten verzorgt Hosa esthetische gevelbekleding en daken.

Bovendien verdeelt Hosa deuren van het Duitse kwaliteitsmerk cool it en biedt het onder andere service op geplaatste deuren en snelrolpoorten.

Met het vroegere DFT is Hosa uw partner voor onder andere inox producten voor de voedingssector.
 

Waar kunt u ons vinden ?

Hosa is gevestigd in Moeskroen en heeft van  hieruit een zeer uitgebreid klantenbestand opgebouwd in gans België.  Occasioneel komt het buitenland aan bod.


Hosa vindt u onder meer in de Belgische voedingsindustrie gaande van de inrichting van de kleine restaurantkeuken tot de grootste voedingsproducenten.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Hosa maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok MEER INFO